Ontmoet het recruitment team

Yasmina Azzaoui

Yasmina Azzaoui - Talent Acquisition Officer

Yasmina maakt sinds september 2023 deel uit van het Vincotte recruitment team en is het aanspreekpunt voor vacatures in Wallonië en Brussel.

Yasmina heeft een eerder atypische achtergrond: ze studeerde Interieurarchitectuur maar besloot een heel andere richting uit te gaan. Na 6 maanden reizen kwam ze terecht in de wondere wereld van recruitment, waar ze na anderhalf jaar ervaring als recruitment consultant in een commerciële setting, koos om de Vinçotte familie te vervoegen #yay. Yasmina is niet alleen spontaan en goedlachs, maar ook uiterst gefocust op details en altijd op zoek naar oplossingen.

Buiten het werk, besteedt Yasmina veel tijd aan koken waarbij ze culinaire specialiteiten van over de hele wereld uitprobeert. Reizen is haar tweede passie, waarbij ze zoveel mogelijk cultuur wil opsnuiven en lokale landschappen ontdekken.

Favoriete quote:
"Droom je leven niet, leef je dromen!"

Jolien Vandevelde

Jolien Vandevelde - Talent Acquisition Specialist

Jolien maakt deel uit van het Vinçotte recruitment team sinds juli 2023 en zal jouw contactpersoon zijn voor vacatures binnen de domeinen Lifting, Customer Service en Planning in Vlaanderen.

Zes jaar geleden startte Jolien haar carrière als Recruitment Administrator waarna ze overstapte naar een consultancy bedrijf. Daar rondde ze met succes reeds 5 projecten af, steeds met de klemtoon op recruitment in uiteenlopende sectoren zoals Energie, Pharmaceutica, Beveiliging, etc. Je kan Jolien omschrijven als een hands-on persoon, met het oog op resultaat. Ze is leergierig en benadert de vraagstukken waarmee ze in contact komt steeds op een professionele manier.

In haar vrije tijd kan je Jolien terugvinden op de dansvloer. Ze danst op competitief niveau zowel Latin als Standaard. Daarnaast geeft ze ook les aan volwassen en kinderen én richtte ze haar eigen demo- en wedstrijdteam One Motion Dance Crew op. Zin om te komen supporteren? Jolien neemt je met plezier mee in de danswereld.

Favoriete quote:
"Everything you can imagine is real!"

Jan Driesens

Jan Driesens - Talent Acquisition Specialist

Jan maakt deel uit van het Vinçotte recruitment team sinds augustus 2023 en zal jouw contactpersoon zijn voor vacatures binnen de domeinen Druk & NDO, zowel in Vlaanderen als in Wallonie.

Na een eigen bedrijf en team in de foodsector is Jan sinds 2021 overgestapt als freelancer in rekrutering en selectie. Hij heeft als consultant een brede ervaring opgedaan zoals de uiteenlopende wereld van de start en scale-ups maar ook specifiek in Transport en Logistiek, Mobiliteit, Building en Petrochemie met zowel mensen met engineering, IT of Project Management achtergronden. Dit zowel voor operatoren, bedienden als kaderfuncties. Jan is een mensgerichte recruiter die iemands persoonlijkheid even belangrijk vindt als zijn/haar diploma. Hij luistert, analyseert en zoekt het potentieel in elke kandidaat. Hij werkt drietalig als een ‘vrai compagnon de route.’ Samen gaat hij voor het best mogelijke, een match op zoveel mogelijk vlakken met Vincotte/Kiwa.

Buiten het werk is hij terug te vinden al sportend en al coachend. Als hockeycoach van een jongensploeg laat hij ze kennis maken met het plezier van het spel, de winst of ja soms, het verlies. Het beste uit hen halen en ze trots maken op hun prestatie, dat geeft hem buiten het werk veel energie. Iets lekker om te eten en drinken zal nooit ontbreken, als het maar gezellig wordt!

Favoriete quote:
"Geloof in jezelf, er zit meer in je dan je zou denken."

Denis Bonnevalle

Denis Bonnevalle - Talent Acquisition Specialist

Denis heeft de Vinçotte familie vervoegd in november 2021 en is jouw go-to person voor alle vacatures binnen het domein Elektriciteit in Vlaanderen & Brussel.

Denis is onze meest ervaren (#nowedidnotsayold) collega en heeft meer dan 35 jaar expertise binnen HR! Van payroll adviseur tot personeelsverantwoordelijke binnen internationale bedrijven, Denis has seen it all. Doorheen zijn loopbaan heeft Denis steeds interesse getoond in het people aspect: het bieden van een luisterend oor en begeleiden waar mogelijk. Ook in het kader van zijn huidige opleiding van jobcoach, begeleidt Denis o.a. interne medewerkers bij loopbaangesprekken en het in kaart brengen van carrièreperspectieven en daaraan gekoppelde groeitrajecten.

In zijn vrije tijd kan je Denis vooral op familiebezoek vinden bij zijn kinderen of zijn allereerste kleindochter #proud. Daarnaast maakt hij graag lange boswandelingen met zijn echtgenote en schattige hond en geeft hij graag de nodige aandacht aan zijn tuin.

Favoriete quote:
"No time to waste, just do it."

Kimberly Bolyn

Kimberly Bolyn - Talent Acquisition Manager

Kimberly maakt sinds december 2017 deel uit van het Recruitment Team bij Vinçotte. Ze is jouw gesprekspartner voor management of C-level vacatures of algemene support functies binnen de domeinen HR, Finance, ICT,… en dit voor heel België.

Naast het aansturen van ons fantastische team fungeert ze als strategische partner voor de business met betrekking tot sourcing & recruitment, interne mobiliteit, onboarding, employer branding… en neemt ze deel aan allerlei HR-projecten. Hiervoor heeft ze enkele jaren gewerkt in de staffing en recruitment industrie waarbij ze voor diverse klanten zowel meer commerciële als pure recruitment rollen invulde.

In haar vrije tijd kan je Kimberly terugvinden in sportieve activiteiten zoals duurlopen – al dan niet in combinatie met haar trouwste viervoeter Aiko (Canicross). Daarnaast is ze gepassioneerd door reizen en het leren kennen van andere culturen, inclusief hun culinaire setting!

Favoriete quote:
"You don’t build a business. You build people. And then people build the business."

Meet the team ❤️

Meet the team ❤️

Vacatures

Volg onze vacatures en blijf up-to-date!
Planning , Gent , Onbepaalde duur
Als Planner (M/V/X) kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Als Planner (M/V/X) speel je hierin een sleutelrol. Vinçotte is namelijk actief bij verschillende types klanten. We hebben onze expertis... Bekijk de volledige vacature
Sales , Antwerpen , Antwerpen , Onbepaalde duur
Vinçotte biedt objectieve en adviserende services op het vlak van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding en dit aan meerdere types van klanten binnen verschillende sectoren. Met onze 2.000 professionals zetten wij ons dagelijks in voor een veiligere en efficiëntere samenleving.... Bekijk de volledige vacature
Corporate Services , Vlaams-Brabant , Vilvoorde , Onbepaalde duur
Vinçotte biedt objectieve en adviserende services op het vlak van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding. Vinçotte is actief bij verschillende types klanten. We hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiele gebouwen en zijn erg onde... Bekijk de volledige vacature
Corporate Services , Vlaams-Brabant , Vilvoorde , Bepaalde duur
Als één van de grote spelers in België is Vinçotte een referentie voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Door haar kernactiviteiten op het vlak van inspectie, controle, certificatie en opleidingen, levert Vinçotte een belangrijke bijdrage tot de veiligheid van personen en goederen, de bescherming van... Bekijk de volledige vacature
Planning , Oost-Vlaanderen , Gent , Bepaalde duur
Als Planner (M/V/X) kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Als Planner (M/V/X) speel je hierin een sleutelrol. Vinçotte is namelijk actief bij verschillende types klanten. We hebben onze expertis... Bekijk de volledige vacature
Planning , Antwerpen , Antwerpen , Bepaalde duur
Als Planner (M/V/X) kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Als Planner (M/V/X) speel je hierin een sleutelrol. Vinçotte is namelijk actief bij verschillende types klanten. We hebben onze expertis... Bekijk de volledige vacature
Druk & NDO , Antwerpen , Antwerpen , Onbepaalde duur
Als Lead Contract Engineer Druk (M/V/X) kom je terecht in een team van experten, dat zich elke dag inzet voor een steeds veiligere & efficiëntere samenleving. Bij Vinçotte zijn actief bij verschillende types klanten, zo hebben we onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare al... Bekijk de volledige vacature
Audit, Certificatie & Consultancy , Antwerpen , Vlaanderen , Onbepaalde duur
Als veiligheidscoördinator (M/V/X) kom je terecht in een team van preventieadviseurs en veiligheidsdeskundigen met een brede waaier aan expertise, die zich elke dag inzetten om ons bedrijf veiliger en efficiënter te maken. We hebben onze knowhow en organisatie opgebouwd in de energiesector, waaronde... Bekijk de volledige vacature
Corporate Services , Vlaams-Brabant , Vilvoorde , Onbepaalde duur
Als Customer Service & Commercieel Bediende (M/V/X) kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Vinçotte is namelijk actief bij verschillende types klanten en we hebben onze expertise en organisatie u... Bekijk de volledige vacature
Druk & NDO , België en buitenland , Onbepaalde duur
Als Project Engineer (M/V/X) in het Nuclear Pressure Equipment team werk je binnen de business unit van Energy & Process Industries (EPI). EPI ondersteunt klanten in de energie- en procesindustrie en biedt geavanceerde oplossingen aan. EPI helpt een breed scala aan klanten, zoals spelers in de nucle... Bekijk de volledige vacature