Je bevindt je in het jobdomein Voeding

Voeding

Bij Vinçotte vervullen we een cruciale functie in de landbouw- en voedingssector: zo zien onze gekwalificeerde auditoren er dagelijks op toe of de internationale standaarden en wetgeving inzake voedselveiligheid gerespecteerd worden. We voeren deze audits uit zowel in de primaire, secundaire als tertiaire sector.

Onze kernfocus

Van de landbouwer tot de grootwarenhuizen: onze verschillende types klanten bieden we uiteenlopende diensten. Kwaliteitscontroles (van inkomende en uitgaande goederen, goederen in verkooppunten, producten van leveranciers, enz.) vormen de hoofdmoot. Maar het gaat ook verder: zo helpen we ook de samenwerking tussen lokale producenten en grootwarenhuisketens efficiënter verlopen.

Smaakt dat naar meer?

Goed nieuws: als auditor voeding mag je je bij ons in alle schakels van de boeiende agrovoedingssector verdiepen. Met je sterke verantwoordelijkheidsgevoel, brede theoretische kennis en kritische blik waak jij mee over de vitale veiligheid en kwaliteit van onze voeding.

Ontdek onze functies

Vacatures

Volg onze vacatures en blijf up-to-date!
Voeding , Vlaams-Brabant , Onbepaalde duur
De business unit Food bij Vinçotte is een dominante speler in de landbouw- en voedingssector: onze gekwalificeerde auditoren zien er dagelijks op toe dat de internationale standaarden & wetgeving inzake voedselveiligheid gerespecteerd worden en dragen zo bij aan een steeds veiligere & efficiëntere s... Bekijk de volledige vacature

Meer weten over dit jobdomein?

Kimberly beantwoordt graag jouw vragen!
Project van Dagmar
Auditor Food bij Vinçotte
Ik zit hier op mijn plek

“Mijn job als Auditor Food is erg specifiek. Maar voor wie net als ik houdt van afwisseling en sociaal contact, is het een gedroomde en erg boeiende functie. Vier dagen per week ben ik onderweg en bezoek ik land- en tuinbouwbedrijven over heel België. Daar voer ik allerlei controles uit, bijvoorbeeld op het vlak van hygiëne, papierwerk of het gebruik van pesticiden. De ene keer onderzoek ik stalen van de aardbeiteelt, de andere keer controleer ik of een landbouwer aan alle formaliteiten voldoet om een bepaald certificaat te krijgen. Die afwisseling heb ik nodig. Ook qua klantencontact: omdat we inspecties uitvoeren, komen we als inspecteurs liever niet té vaak bij een zelfde klant. Zo blijft het resultaat van ons werk neutraal en objectief. En ik mag dan wel vaak alleen onderweg zijn, toch weet ik dat ik altijd een luisterend oor vind bij mijn leidinggevende. Dat ik verder mag rekenen op veel vrijheid en zelf verantwoordelijkheid mag nemen over mijn eigen agenda, maakt het voor mij af. Ik zit hier op mijn plek.”