Je bevindt je in het jobdomein Sales

Sales

Onze inspecteurs, consultants, projectmanagers en klantendienst geven dagelijks het beste van zichzelf voor tal van ondernemingen, groot en klein. Die vruchtbare samenwerkingen zijn alleen mogelijk met de hulp van onze salescollega’s. Door zich voortdurend bij te scholen en technisch te verrijken, slagen zij er niet alleen in om bestaande klanten te koesteren maar ook nieuwe, uitdagende projecten binnen te halen.

Onze kernfocus

Ons gedreven salesteam staat in continu contact met bestaande en nieuwe klanten. Zij bieden hen een luisterend oor, om vervolgens hun noden te vertalen naar oplossingen op maat. Onze sales engineers getuigen niet alleen van fantastische sociale vaardigheden,
maar kennen ook ons dienstenaanbod als hun broekzak.

Goal-getters gezocht!

Als salesexpert vorm je een cruciale schakel: je helpt niet alleen de relatie met onze klanten, maar ook onze onderneming en ambitie – een veilige en efficiënte samenleving – verder uit te bouwen.

Beschik jij met je aangeboren salestalent ook over vlotte communicatieve skills?

Ontdek onze functies

Vacatures

Volg onze vacatures en blijf up-to-date!
Sales , Vlaams-Brabant , Vilvoorde en Antwerpen , Onbepaalde duur
Als Inside Sales Employee kom je terecht in het team dat zich elke dag inzet voor het uitvoeren van audits en certificatie van managementsystemen conform de ISO-, EMAS- en VCA-normen. Hiermee helpen we onze klanten hun processen te verbeteren, hun systemen nog beter af te stemmen op de behoeften en ... Bekijk de volledige vacature

Meer weten over dit jobdomein?

Kimberly beantwoordt graag jouw vragen!
Project van Sarah
Sales Engineer bij Vinçotte
Ik voel me gemotiveerd om op het werk mijn volle verantwoordelijkheid op te nemen

“Waarom ik voor deze job gekozen heb? Omdat ik binnen deze functie met alle aspecten van de bouwsector in aanraking kom. Zo kan ik mijn kennis en ervaring verder uitbreiden. Mijn job heeft een technisch en een commercieel luik. Enerzijds werk ik offertes uit voor de klant, en moet ik me daarvoor verdiepen in allerlei documenten, plannen en technische informatie. Zo’n dossiers zijn vaak complex, maar dat vind ik net fijn. Daarnaast ga ik als Sales Engineer ook naar onze klanten toe. Ik hou ervan om in contact te komen met mensen, en samen op zoek te gaan naar een oplossing die past bij die specifieke situatie. Bovendien heb ik ook een aangenaam contact met mijn collega’s. En als jonge mama is het tot slot een geruststelling dat ik de vrijheid krijg om mijn job op een flexibele manier uit te voeren. Het resultaat primeert op strakke werkuren. Ik behoud makkelijker de balans tussen werk en gezin én voel me gemotiveerd om op het werk mijn volle verantwoordelijkheid op te nemen.”