Je bevindt je in het jobdomein Planning

Planning

Ook bij ons vormt onze klantendienst de cruciale schakel tussen onze experten en klanten. Anders dan in de meeste organisaties gaat onze service een stap verder: zo vormt onze klantendienst op veel vlakken ook een sterke tandem met onze mensen op het terrein.

Onze kernfocus

Tevreden klanten: dat is wat telt voor onze customer services. En om dat te bereiken, moeten we de processen stroomlijnen. Onze klantendienst vervult dan ook twee cruciale functies. Enerzijds helpen we onze klanten met vragen en verzorgen we de klantenadministratie (van facturen opmaken tot certificaten aanvragen). Anderzijds kunnen ook onze collega’s dagelijks op ons rekenen voor het plannen en opstellen van rapporten.

Wees welkom

Je merkt het: onze klantendienstmedewerkers zijn zowel doeners als denkers. Bovendien zijn zij de krachten achter onze diensten die waken over de efficiëntie.

Ontdek onze functies

Vacatures

Volg onze vacatures en blijf up-to-date!
Planning , Antwerpen , Antwerpen , Bepaalde duur
Als Planner (M/V/X) kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Als Planner (M/V/X) speel je hierin een sleutelrol. Vinçotte is namelijk actief bij verschillende types klanten. We hebben onze expertis... Bekijk de volledige vacature

Meer weten over dit jobdomein?

Kimberly beantwoordt graag jouw vragen!